Verlichte reclame als echte blikvanger

Reclame

Verlichte reclame is waarschijnlijk een van de meest effectieve communicatiemiddelen in buitenreclame. Het speciale lichteffect zorgt ervoor dat de reclame duidelijk afsteekt tegen zijn omgeving en daardoor als sterker, levendiger en moderner wordt ervaren en wij laten u zien hoe!

Laat er licht zijn!

Buitenreclame raakt ons in meer dan één vorm: neon- en LED-verlichting, 2D- of 3D-letters en logo’s, lichtbakken, neusborden of hele plantenwanden zijn slechts enkele van de manieren waarop evenementen, logo’s, beursstands, kantoorgebouwen of winkels worden gepresenteerd in een nieuw licht laat presenteren. Een logo kan van binnenuit oplichten of bijvoorbeeld een halo-effect creëren door middel van tegenlicht. Lichtgevende belettering kan ideaal worden gebruikt om bijvoorbeeld een bedrijfslogo op de gebouwmuur in het juiste licht te zetten. Verlichte reclame is ook geschikt voor beurzen of soortgelijke evenementen waar een bedrijf zich wil presenteren.

Het neusschild

Het zogenaamde “neusbord” valt al jaren op in de voetgangerszones en vertelt de kijker wat hij van ver kan verwachten. Het lichtgevende reclamebord dankt zijn naam overigens aan het simpele feit dat het uit de muur van het huis steekt zoals een neus uit ons gezicht steekt.

Grote stadsjungle

Duurzaamheid is niet langer alleen een modetrend. Steeds meer bedrijven en merken streven naar een groen imago. Ook hier kan verlichte reclame helpen. Wie genoeg heeft van de grijze kantoormuur, kan deze vervangen door een groene plantenmuur en neonletters of LED-licht toevoegen als bijzondere blikvanger. gas in het glas Neon is en blijft een heel bijzondere lichtbron. Het trekt de aandacht van de kijker en biedt eindeloze gebruiksmogelijkheden. De neonbuizen worden vandaag de dag nog steeds met de hand gemaakt, waardoor elk neonbord er uniek uitziet.

LED-signalisatie

LED-technologie biedt nieuwe en moderne mogelijkheden op het gebied van lichtreclame en reclame. Met behulp van deze technologie kunnen reclameborden met talrijke LED’s nog gelijkmatiger en kleurgetrouwer worden verlicht. LED-neonreclames zijn zeer veelzijdig en kunnen worden geleverd in de vorm van dozen, neonimitaties, buizen of profielletters en logo’s.

Neonreclame in neonletters

Naast lichtbakken (neusborden) zijn lichtletters als lichtreclame een beproefd reclamemiddel. Tegenwoordig kunnen professionele letters in alle lettertypen zowel in 3D als in 2D worden weergegeven. De letters en logo’s kunnen van achteren en ook van voren worden verlicht met LED’s.

Verlichte reclame als echte blikvanger
Schuiven naar boven